Aromatica

Aromatica är ett koreanskt skönhetsmärke som grundades 2004 och som fokuserar på ekologiskt hållbar och säker hudvård.

Bearel är den första nätbutiken för koreansk kosmetik i Finland.
Ett utmärkt urval av produkter från de mest populära koreanska varumärkena.

KICKS är den ledande kosmetikkedjan i Norden med ett brett sortiment: du kan också hitta K Beauty-produkter hos KICKS.

Godies är en finsk kosmetikbutik på nätet, där du kan hitta innovativa kosmetikprodukter – inklusive koreansk kosmetik!

Märkets grundare, aromaterapeuten Jerry Kim, startade Aromatica för att han ville skapa hudvårdsprodukter som var snälla mot både huden och miljön. Varumärket är känt för att använda 100% naturliga och växtbaserade ingredienser som är veganska och cruelty-free. Aromatica var det första koreanska varumärket som fick EWG-verifierad certifiering, vilket indikerar att deras produkter inte innehåller skadliga ingredienser som ingredienser från djur, syntetiska dofter eller färgämnen.

Produkter och filosofi:

Aromatica fokuserar på aromaterapi och använder eteriska oljor som är 100% rena och naturliga. Varumärkets produkter har utvecklats med hjälp av råvaror som utvinns ur växter för att hjälpa huden att hålla sig frisk och bibehålla sin naturliga balans. Aromatica har åtagit sig att vara miljövänlig i alla produktionsled, inklusive användning av återvunnen plast och glas samt användning av sojabläck i förpackningar.

De mest populära produktserierna:

  • Rosemary Series: Denna serie fokuserar på hårbotten- och hårvård, särskilt för att stärka och vitalisera håret.
  • Tea Tree Line: Tea Tree-produkter är särskilt populära för att behandla oren hud, balansera talgutsöndringen och minska överbelastning.
  • Aloe Vera Gel: känd för sina återfuktande och lugnande egenskaper, särskilt lämplig för känslig hud.
  • Reviving Rose Series: ros enserien ger antioxidantskydd och bidrar till att förbättra hudens elasticitet och lyster.

Principerna om hållbar utveckling och noll avfall:

Aromatica är engagerat i hållbar utveckling och arbetar aktivt för att skydda miljön. Varumärket har öppnat den första tankstationen för nollavfall i Korea, där kunderna kan köpa produkter i sina egna återanvändbara förpackningar. Denna innovation främjar återvinning och minskar förpackningsavfallet avsevärt.

Aromatica är engagerade i ren skönhet och miljövänliga metoder och erbjuder produkter som inte bara behandlar din hud utan också skyddar planeten.